Spoordeelweken

Uit Somda RailWiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

De Spoordeelweken zijn een aanbieding van de Nederlandse Spoorwegen in de maand Augustus, en wordt huis-aan-huis bezorgd. De aanbiedingen zijn van 1 t/m 31 augustus geldig.

De aanbiedingen werden door TNT Post huis-aan-huis bezorgd. Vanaf 5 augustus 2010 was het mogelijk om een boekje na te bestellen, maar vanwege het succes zijn alle boekjes al op.

Vanwege het grote succes zijn er boekjes bijgedrukt aldus de NS Klantenservice, en worden alsnog verstuurd.

Voorwaarden

1) De Actievoorwaarden Spoordeelweken zijn van toepassing op alle (aanvullende) vervoerbewijzen die u in het kader van de actie Spoordeelweken heeft ontvangen.

2) De Spoordeelweken zijn alleen geldig bij NS, met uitzondering van de Thalys. Niet geldig bij de regionale vervoerders Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia.

3) In de Fyra en ICE kunt u alleen met een toeslag reizen.

4) Naast de treinaanbiedingen heeft u ook een regulier vervoerbewijs nodig. Dat zijn alle vervoerbewijzen van NS, waaronder abonnementen en de OV-Chipkaart, met uitzondering van Zomertoer en een vervoerbewijs dat is aangeschaft bij Albert Heijn of Blokker.

5) Voordat u in de trein stapt, moet u uw (aanvullend) vervoerbewijs afstempelen bij een stempelautomaat op het station. Anders is uw vervoerbewijs niet geldig.

6) U heeft het (aanvullend) vervoerbewijs gratis gekregen, en het is daarom niet mogelijk dat u (de waarde van) dit vervoerbewijs omwisselt in geld. U kunt geen gebruik maken van de regeling Geld Terug Bij Vertraging.

7) U kunt per treinkaartje één (aanvullend) vervoerbewijs dat u gratis heeft gekregen, gebruiken. De verschillende kaarten kunnen dus niet gecombineerd worden.

Daarnaast gelden voor de NS-Meereiskaart en de Overgang 2-1 dagkaart de volgende voorwaarden:

NS-Meereiskaart

1) U mag de NS-Meereiskaart alleen gebruiken als u zelf een geldig vervoerbewijs kunt tonen én 12 jaar of ouder bent.

2) U mag met de NS-Meereiskaart ofwel één persoon één dag mee laten reizen ofwel twee personen tussen de 4 en 12 jaar één dag mee laten reizen.

3) U kunt de NS-Meereiskaart op één dag in de maand augustus 2010 gebruiken.

Overgang 2-1 Dagkaart

1) Met de Overgang 2-1 dagkaart kunt u op één dag reizen in de 1e klas met een geldig vervoerbewijs voor de 2e klas.

2) U kunt de overgang 2-1 dagkaart op één dag in de maand augustus 2010.

3) U hoeft niet persé een dagkaart in bezit te hebben. Een enkele reis of retour is ook geldig in combinatie met deze aanbieding.

De Railrunner is geldig in dezelfde klasse als de begeleider het kaartje in bezit heeft.